četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, skandinavske lige: predlozi za 5. oktobar

Kada su skandinavske lige u pitanju danas je jako bogata ponuda, a na programu 3 utakmice Norveške, 5  utakmice Finske i 6 utakmice Švedske lige. Evo i predloga za po jednu utakmicu iz svake od tri pomenute utakmice.

Finska liga 17:30 Lukko – Karpat ug+3.5 kvota @1.40 (Karpat ima polovičan učinak kao gost, a Luko ne zna za poraz na svom terenu. Danas se očekuje da će mu Karpat pružati jak otpor, a i da će po tradiciji na meču ova dva tima biti viđeno puno golova).

Norveška liga 18:00 Frisk Asker – Stjernen 1 i ug+4.5 kvota @2.20 (Frisk Asker će svakako gledati da pobedom odgovori na težak debakl u prošlom kolu i poraz od 6:1, a ujedno će gledati i da zadrži poziciju lidera. Stjernen ne može da se pohvali startom sezone, ali ni da dobro prolazi na mečevima kod Frisk Askera. Stil igre oba tima, a naročito domaćina obećava i golove).

Švedska liga 19:00 Malmo – Farjestads ug+5.5 kvota @1.60 (Dva tima koja pretenduju na vrh tabele, a da su u sjajnoj formi [to se efikasnih utakmica tiče potvrđuje i činjenica da je na posledna 4 meča Malmea viđeno 34, a na poslednja 4 Farijestadsa 30 golova).

Tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje