subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej tripl – kvote 3.50 (9. Septembar)

Na našem partnerskom sajtu www.t1x2.net ima pregršt dobrih tipstera, a dvojica se izdvajaju po hokejaškim predlozima. Njih dvojica za danas predlažu 3 meča, kvote 3.50 ukoliko ih sve stavite na isti tiket.

Njihove objave prenosimo u celosti u nastavku teksta.


Nemy:

18:30 Kunlun – Jokerit GG5+ @ 1.45 ovo bi trebalo biti zicer opklada
18:30 Kunlun Red Star – Jokerit 5+ @ 1.35
Jedan zicer predlog na 5 i eventualno vise golova izmedju timova koji se ne mirisu i gde u vecini slucajeva imamo efikasne meceve na visok rezultat.

Kunlun je kineski projekat popularizacije hokeja u Kini. Projekat je realno doziveo fijasko, od domacih, kineakih igraca mozda imamo dva, tri koji su se skolovali po USA i klizali na koledzu, a ostatak su igraci koje popularno zovu legionari. Dakle placenici, bivsi NHL igraci na zalasku karijera, KHL i igraci iz jacih Evropskih liga, ne znaju sta ce kinezima hokej, ali nisu gadljivi na pare. Kako je krenula korona kriza, tako se Kunlun preselio u predgradje Moskve i svoje meceve igra u Mytishchi Areni, dakle na neutralnom ledu. Iz tog razloga se Kunlun nikada ne moze smatrati favoritom, niti ima svoju dvoranu, jos manje podrsku domace, kineske publike.
Za ovaj tip bitan podatak su golmani domacina Alexander Lazushin, 2 meca 4.55 GAA i njegov zamenik Jeremy Smith 1 mec, 4.08 GAA. Dakle Kunlun prima 4 do 5 golova po mecu.
Sa druge strane, Jokerit je takodje doziveo odredjene promene, ali pre svega na golu, sto je izuzetan podatak za ovaj predlog za kladjenje. Janis Kalnins je presao u Vaxjo, a on je izuzetan golman koji prima maks 1 do 2 gola po mecu u zavisnosti kvaliteta odbrane i tima. Nije svemoguc, ali procenat odbrana nestvarnih 97 posto protiv Sparte u Pragu. Posto je on za Jokerit proslost, njegov nekadasnji zamenik Anders Lindback, 2 meca, 3.55 GAA, ravnopravno deli nastupe sa pridoslicom Janne Juvonen, 2 meca 2.94 GAA. Dakle da kazemo 3 gola primaju po mecu u proseku.
Jokerit ima dosta mladih igraca koji su jako talentovani i efikasni. Lauri Marjamaki, nekadasni selektor Finske i Jokeritov head coach ima nekada cudne odluke, ali gaji ofanzivni stil i dovodi takve igrace. Kunlun ima te legionare koji jednim potezom mogu resiti mec i takodje nisu zaboravili postizati golove, a golmane sam vec obrazlozio. Potencijalni festival golova nas ocekuje i cisto statisticki, po proseku ocekujem 3:4, eventualno 3:5 uz empty net za Jokerit.


mima1234:

Eisbaren – RB Munchen (5.5) + vise 1.78

mec za sutra u kojem ocekujem da prsti sve od golova, prvi razlog je sto ove dve ekipe imaju izuzetno lose golmane sto itekako moze biti nas plus sutra, da ne pricamo o njihovoj odbrani i jedni i drugi ocajna defanziva, ako pratite Ligu Sampiona mogli ste vidjeti kako igra Eisbaren ekipa koja je primila do sad 21 gol inace u toj grupi je haos s golovima, dok je Munchen druga prica i u dosta boljoj situaciji u grupi prvi su na tabeli u izuzetno teskoj grupi, sto se tice same lige da se vratim da jednostavno su poznati po tome da igraju na gol vise, jako efikasno Munchen uvijek moze strpati par komada za veoma kratko, vrijeme i ko malo prati zna da uvijek mogu na svakom mecu postici dosta golova, aktuelni sampion Eisbaren je zadnji put kad su se sreli pukao cak sa visokih 0:5 sjecam se meca u kojem ljudi imaju preko 50 suteva i ne daju nijedan gol na mecu   To je jednostavno hokej, sutra je tek pocetak prvi je mec, tako da sve je moguce. Srecno.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje