utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hrvatska bez jednog centra na Evrobasketu

„ U subotu, dok smo bili na turniru u Kini, primio sam poziv od Mire Bilana. On mi je rekao da je nezadovoljan jer nema kluba, da ne bi volio riskirati ozljedu na pripremama, te da se ovog trenutka ne osjeća mentalno spremnim za reprezentaciju. Prekinuo sam razgovor i rekao sam mu da ćemo se čuti za dva dana kad se vratim u Hrvatsku, i tako je i bilo. No, u protekla dva i pol dana ja sam apsolvirao taj razgovor na način da ako netko mentalno nije sposoban za ove stvari, jednostavno nema što tražiti u reprezentaciji. Tako da to ne smatram njegovim otkazom, već sam ja odustao od njegova pozivanja u reprezentaciju„, rekao je selektor Petrović na konferenciji za novinare.

Pre Bilana, selektoru su nastup u reprezentaciji otkazali centri Ante Žižić (Boston Celtics) i Ivica Zubac (LA Lakers) koji su igrali letnju NBA ligu, te Mario Hezonja (Orlando Magic).

„Moram reći da je od svih izostanaka, po meni, najveći hendikep izostanak povređenog Luke Babića. Nadam se da će nakon operacije njegova rehabilitacija ići u pravom smeru i da će ubrzo biti na parketu, jer se radi o momku koji je pošten, kvalitetan i koji je zaslužio i dalje biti član A reprezentacije“, napomenuo je Petrović.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje