nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Najava i prognoza utakmice – Osnabruck – Schalke

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Osnabruck – Schalke na manji ulog G2+ (1.63)

S obzirom da je krovna konstrukcija neispravna na Bremer Brück-u, zbog same sigurnosti, meč se igra na stdionu St. Pauli Millerntor-u bez prisustva navijača. Minimalne šanse za opstanak Osnabruck-a preko baraža postoje, samo u slučaju da Osnabruck do kraja ostvari sve pobede (3 utakmice). Međutim, više ne zavise od svojih rezultata, već da pomoći konkurencie. Sa najgorim napadom (28 golova) i sa najgorom odbranom (61 primljenih golova) biće teško, sa ovakvim učinkom jasna je njihova pozicija na tabeli.

Sa druge strane, od kandidata za unapređenje sa početkom sezone, kako je vreme odmicalo, Schalke se pretvarao u tim koji se bori za opstanak. Međutim, sada je sve jasnije da će se najgori scenario sprečiti, opstankom u ligi. Na poslednjih 8 utakmica, samo su jednu izgubili, na gostovanju Herthi u Berlinu. Na gostovanjma, još uvek nemaju pobedu u 2024. godini, malo je čudno za tim kao što je Schalke.

Sve u svemu, Osnabrucku ne preostaje ništa, nego da sve karte stavi u napad. Međutim ovakva igra, ostavlja prostor Schalke-u da preko kontranapada ugrozi ionako slabu odbranu Osnabruck-a. Prednost domaćeg terena nema Osnabruck, jer igraju na drugom stadionu. Ujedno ovo je prilika za Schalke da ostvari svoju prvu pobedu na gostovanju u ovoj godini i osigura opstanak. Igramo tip G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje