subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Hrvatski internacionalac u Francuskoj!

Dvadesetpetogodišnji Ivan Lendrić više neće igrati za Željezničar, jer je ovog leta prešao u francuski Lens za 255 hiljada funti, iako se njegova tržišna vrednost u ovom trenutku procenjuje na nešto više od 700 hiljada istih. Razlog relativno „niske“ cene hrvatskog fudbalera nam nije poznat.

Ivan igra na poziciji centralnog napadača, a ove sezone je u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope postigao gol na utakmici protiv Zete, gde je Željezničar igrao 2:2 u gostima, ali je postigao gol i na domaćem terenu, kada je Željezničar slavio rezultatom 1:0, te je njegov učinak u ovom delu sezone: 2 nastupa i 2 postignuta gola.

Lendrić je svoju karijeru proveo po mnogim klubovima, a pored Hrvatske i Bosne i Hercegovine, igrao je i u Belgiji, Austriji, Italiji, Sloveniji, Moldaviji i Grčkoj.

Na fotografiji možete da vidite i Christos Tasoulis-a, grčkog fudbalera koji je došao u Lens kao pozajmljen igrač iz Panioniosa.


Za više transfera, posetite sledeći link, gde ćemo iz dana u dan da vas obaveštavamo i o manje poznatim transferima o kojima retko gde možete da pročitate.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje