četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Iako ima samo 26 godina, rešio je da okonča reprezentativnu karijeru

Fudbaler milanskog Intera – Andre Onana potpuno je iznenadio fudbalsku javnost, nakon objave da je okončao reprezentativnu karijeru.

26-godišnji golman je istakao da više neće nastupati u nacionalnom dresu Kameruna.

„Sve je počelo u Ngol Nkoku, malom selu u kojem mi je od malih nogu moja porodica prenela vrednosti koje identifikuju kamerunski narod. Shvatio sam da je ljubav prema ovoj zemlji večna i da se o toj posvećenosti ne može pregovarati. Sećam se kako smo kao porodica gledali utakmice. Tada sam počeo da sanjam da ću jednog dana obući dres reprezentacije. I sada, posle beskrajnih sati treninga, beskrajnih putovanja i mnogo istrajnosti, mogu sa ponosom da kažem da sam ispunio svoj veliki san. Ipak, svaka priča, koliko god lepa bila, ima svoj kraj. I mojoj priči sa reprezentacijom Kameruna došao je kraj. Igrači dolaze i odlaze, imena su prolazna, ali Kamerun je ispred bilo koje osobe ili igrača“, poručio je Onana.

Podsećanja radi, Onana je tokom Svetskog prvenstva u Kataru napustio kamp svoje reprezentacije već tokom utakmica grupne faze, usled velikih nesuglasica koje je imao sa selektorom Kameruna – Rigobertom Songom.

Onana je za Kamerun tako ukupno odigrao 34 meča, a ostaje nam da vidimo da li će u budućnosti promeniti svoju odluku i vratiti se u nacionalni tim popularnih „Lavova“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje