subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iako je izraziti favorit neće mu danas biti tako lako

U okviru drugog kola turnira u Minhenu sastaće se domaći igrači Janik Hanfman i Alekasndr Zverev.

O tome ko je favorit u ovom meču glupo je trošiti reči, ali bez obzira što Zverava svi vide u narednoj fazi turnira, mi smo mišljenja da Hanfman može ovaj meč da učini nešto neizvesnijim.

Ono što treba da znate jeste da je Hanfman domaći igrač u bukvalnom smislu te reči. On je iz Minhena i u Minhenu živi. Očigledno je da voli ovaj turnir na kom ga bodre porodica i prijatelji. Iako njegovi ovosezonski rezultati nisu za neku veliku pohvalu, kada dođe ovde on odjednom proigra. To pokazuje ubedljiva pobeda nad Markosom Baghdatisom. Prethodne sezone je kroz kvalifikacije uspeo da stigne do četvrtfinala i svakako ga ne treba potceniti danas.

Što se Zvereva tiče treba reći da ni on ne blista. Od njega se dosta više očekivalo ove sezone, a najslabiji je upravo na šljaci. U Monte Karlu je gubio set u svakom meču, a tu su bili igrači poput Milera i Štrufa protiv kojih realno nije trebalo da se muči. Očigledno je da je rastanak sa Huanom Karlosom Fererom loše uticao na njega, jer je upravo sa njim osvajao najveće turnire.

Hanfman svakako može da igra protiv Zvereva barem neko vreme u egalu. Biće izuzetno motivisan, i apsotluno ne bi bilo iznenađenje kada bi i ovaj meč otišao u tri seta.

Predlog: Više od 18,5 gemova 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odogovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje