subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Sreda)

U okviru drugog kola turnira u Eštorilu sastaće se Luksemburžanin Žil Miler i mladi Amerikanac Frensis Tiafoe.

Ovde su kladionice postavile Tiafoea za izrazitog favorita sa čim se mi apsolutno ne slažemo, jer Tiafoe nije maltene nikakva pretnja na šljaci.

Pre svega istakli bismo da Tiafoe na šljakastim terenima u Evropi ima svega četiri meča, i zabeležio je jednu pobedu i tri poraza. Tu jednu pobedu je ostvario ove sezone pobedivši Tenisa Sandgrena posle tri teška seta. U tom meču može se reći da je Sandgren sam sebe pobedio, jer je imao sijaset šansi da meč reši u dva seta. Dakle, Tiafoe kao i većina Amerikanaca loše prolazi u Evropi na šljaci, a to i ne čudi, jer su svi školovani za brze podloge.

Druga stvar koju bismo istakli jeste da Žil Miler brani finale koje je igrao prethodne sezone. Nije to slučajonst iako i on kao i Tiafoe voli bržu podlogu. Odigrao je vrlo dobar meč protiv Saše Zvereva u Monte Karlu gde mu je uzeo i set. Dovoljno je iskusan da zna kako da se postavi u ovakvim mečevima kada igra protiv mladih igrača koji su dosta neiskusni.

Po nama ovo je veliko potcenjivanje Milera, jer ne vidimo čime je Tiafoe zaslužio ovu kvotu. Ako se Tiafoe mučio sa Sandgrenom koji je realno dosta slabiji igrač od Milera, danas samo može da mu bude teže.

Predlog: hendikep gemovi na Milera 2,5 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje