petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iga Švjontek – Beatris Hadad Maija – Najava polufinala Rolan Garosa

Danas su na programu ženska polufinala na Rolan Garosu. Slično kao prethodnih dana bacićemo neke kratke najave na osnovu kojih bi mogao da se nazira i neki predlog. To je na vama. Juče su četvrfinala bila baš po meri onakva kakva smo očekivali. Da vidimo šta će biti za ženama.

Drugi meč je nama u oku, a snage će odmeriti Poljakinja Iga Švjontek i Brazilka Beatris Hadad Maija. Iga kao prva teniserka sveta apsolutni favorit sa kvotom 1,07 dok je margina za gemove postavljena na 17,5.

Suvišno je ovde bilo šta komentarisati. Zaista su kvote jadne kada je Iga akter meča, ali ruku na srce kvote su dobro postavljene. Ono što Iga radi ostatku WTA tura je nezapamćeno. Neverovatna dominacija i želja da se svaka protivnica pobedi maksimalnim rezultatom.

Sada se samo postavlja pitanje koliko zapravo može Hadad? Hadad je imala jako težak put ka ovom polufinalu. Mečevi su mahom bili u tri seta, jako naporni na fizičkom ali i na mentalnom planu. Mnogi igraju na Igu na konto umora kod Hadad, što je sasvim legetimno, no mi smatramo da to neće imati uticaj na ono na šta mi gledamo, a to su over gemovi.
Bilo kakav hendikep na Igu ili neka pobeda nije vredna razglabanja, jer su kvote jadne.

Margina za gemove je preniska za ovakav tip meča pa ćemo malo da pročešljamo rezultate Hadad protiv najjačih igračica na svetu. Brazilka je u dosadašnjem delu karijere odigrala 18 takvih mečeva i ima više nego pristojnih 9-9. Ono što je posebno zanimljivo jeste što je od 2019. godine pa na ovamo (kada se realno i probila) Hadad protiv top 10 teniserki zabeležila čak devet pobeda i tri poraza. Jako zanimljiv podatak. Između ostalog, jedna od tih devet pobeda je bila baš protiv Ige u Torontu 2022. godine.

Činjenica je da je Iga klasa iznad, ali i ona ume da poklekne. Ukoliko budete nešto igrali jedino vredno pomena su svakako gemovi.

Predlog za klađenje: Više od 17,5 gemova 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje