četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Surbiton – Predlog za klađenje – Četvrtak 8. Jun

Druga runda čelendžera u Surbitonu donosi duel između Belorusa Ilje Ivaške i Australijanca Rinkija Hidjikate. Kladionice smatraju da je Ivaška izraziti favorit, te njegovu pobedu plaćaju kvotom 1,35 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Teško je sad bilo šta analizirati, jer igrači dolaze sa najsporije na najbržu podlogu. Pripreme su minimalne i sada je samo cilj osloniti se na neku istoriju i mečeve koji su do sada odigrali.
Ivaška je u prvoj rundi dobio Francuza Uga Greniera, sa 2:0, po setovima 7-5 6-1. Daleko od toga da je Belorus briljirao, ali eto dobio je. Francuz je blago rečeno loš na brzim podlogama, no i pored toga je imao priliku da osvoji prvi set.

Hiđikata sa druge strane dosta manje iskustva na travi. Ne mora to značiti da on ne zna igrati na travi, prosto nepoznanica je. Odigrao je veoma dobar meč protiv nepoznatog Bilija Harisa. Impozantne su bile brojke kada je njegov servis u pitanju.

Ivaška činjenica ima više iskustva, ali forma mu nije neka. Poslednjih deset mečeva ima samo tri pobede, od kojih je jedna protiv Greniea, a druga protiv Manarina na šljaci. Teško da on ovu kvotu od 1,35 pokriva svojim igrama.

Zbog toga predlažemo over gemove. Hiđikata će biti nepoznanica za Ivašku i dok se oni „upoznaju“ na terenu Hiđikata bi mogao da odradi posao.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje