ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels Dan 2: Predlozi za klađenje

*20:00 Kipson – Umber HG1+4,5 1,80 / 19,5+ 1,50

Ovo je po meni potencijalna mina. Igrači koji su dobro igrali u Emiratima, po nekom nepisanom pravilu odigraju loše barem ovaj prvi masters. Videli smo to na primeru Karena Hačanova koji je sjajno igrao u Dohi u Dubaiju i onda juče lako gubi u prvom kolu.
Umber je osvojio pomenuti Dubai i danas igra protiv domaćeg Kipsona. Svi američki teniseri manje više gaje sličan stil koji se bazira na prvom servisu i forhendu. Ako ga bude krenuo servis ovde bi moglo biti svega.

*Fonjini – Baez HG1+ 4,5 1,70 / 19,5 + 1,52

Još jedna potencijalna mina. Kao što znamo Baez je imao jako napornu turneju po Južnoj Americi gde je osvojio Rio i Santijago. Mislim da je došlo do velikog pražnjena kod njega i da će barem na ovom terenu biti loš.

Inače, Argentinac ne betonu nikada ništa specijalno nije napravio. Mana ovog tipaj e što je akter meča Fonjini. Živi penzioner koji iz samo njemu znanog razloga i dalje igra. Po kvalitetu svakako ne da može da parira Baezu nego lako može da ga oduva, ali njegov voljni momenat je uvek po znakom pitanja. Svakako pratiti u lajvu.

** Zvezdica znači bolje pratiti u lajvu i videti situaciju. Hendikepi malko poviši i to je ono što profi kladioničari zovu value.

20:00 Raonić – Rune over 22 1,54 krug 1 ulog 1000

Rune kao nosilac iz samog vrha ide na našu listu. Ovo bi „morao“ biti over, jer je akter meča Raonić, pokretna mašina za asove i servis vinere. Neće ovde biti mnogo igre, samo nam je potrebno da Raonić bude u elementu.

Rune je ove godine bio postavljen za nosioca na pet turnira i na svih pet je došao barem jedan over u prve tri runde.

23:30 Đoković – Vukić 17,5+ 1,65 krug 1 ulog 1000

Novak nije igrao još od Australije, što znači da je bez tenisa maltene 2 meseca. Posle dugo vremena sa vraća u Ameriku. Apsolutni je favorit i sve je ovo stvar njegove volje. Ono što mi znamo jeste da Novak često na ovim većim turnirima sporo ulazi u pravu formu.
Vukić ako ništa drugo ima solidan servis i uz malo sreće može da iskoristi zarđalost Đokovića koja će sigurno biti prisutna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje