ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored jako loše forme, danas su bez prvog golmana i još petorice!

Jedna ekipa je u jako slaboj formi, a u ovaj meč ulaze oslabljeni, jer neće moći da računaju na šestoricu redovnih fudbalera, među kojima je prvi golman ekipe. Drugi tim je sa svega jednim izostanom, verovatno naoštren na pobedu. Članak otvarati do 16 časova, a naši predlozi se plaćaju kvotama 1.63 i 1.83.


U pitanju je 29. kolo druge lige Italije, a reč je o prvenstvu „Serie B„. Od 16:15 sastaće se Catanzaro i Reggiana, dve ekipe koje imaju potpuno drugačije želje ove sezone. Domaćinu je cilj da izbori plej-of i bori se za ulazak u elitu, dok će gosti biti i više nego zadovoljni ukoliko uspeju da izbore opstanak. Stoga, ovo je jedna od onih utakmica gde i jednima i drugima odgovaraju sva tri boda, a pitanje je ko će biti bliže istim.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ako je suditi na osnovu izostanaka, tu je domaćin u velikoj prednosti. Za Catanzaro neće igrati Andrea Ghion (21n/1g/0a, defanzivni vezni), a za goste neće igrati Antonio Vergara (7n/0g/2a, ofanzivni vezni), Luca Vido (4n/2g/1a, centarfor), Domen Črnigoj (17n/0g/0a, centralni vezni), Mario Sampirisi (21n/0g/2a, desni bek), Francesco Bardi (30n/0g/0a, prvi golman) i Filippo Romagna (13n/0g/1a, centralni bek).

Kada govorimo o formi, ako posmatramo poslednjih 5 ligaških duela, onda je Catanzaro lider prvenstva sa čak 13 bodova, dok je Reggiana osvojila tek 4 boda, i to kroz 4 remija. Igraju tvrdo, čuvaju gol, ali i retko dolaze do gola.

Međusobni susreti iz prošle godine su takvi da je Reggiana poslednji put slavila sa 1:0, a meč pre toga je završen rezultatom 2:2.

Catanzaro je u poslednje vreme malo poboljšao odbranu, teže prima golove, a i gosti igraju tvrd, čvrst i odbrambeno orijentisan fudbal, igrajući često na remi (čak 7 remija na poslednjih 10 utakmica). Verujemo da će i ovde pokušati isto, te da će i remijem gosti da budu zadovoljni, a mi ćemo da probamo sa predlozima „1X&0-3“ po kvoti 1.63 i „P/K1“ po kvoti 1.83.

0:1


Photo by Fachry Zella Devandra on Unsplash


Predlozi nisu sto posto sigurni i ne predstavljaju nikakve „dojave“, već samo iznete tipove na osnovu iznetih informacija i subjektivnog mišljenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje