petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (10. mart)

Kao najavu za vikend, izdvojili smo vam zanimljive nizove sa fudbalskih mečeva širom Evrope, a nadamo se da će vam isti biti od koristi pri sastavljanju vaših tiketa.

Las Palmas nije pobedio na poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru prve lige Španije. Hoće li slaviti danas protiv Espanjola?

Fudbaleri Juventusa su postigli najmanje 2 pogotka na 16 od poslednjih 18 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Kakve im šanse dajete danas?

Verder iz Bremena je postigao najmanje 3 pogotka na poslednja 3 gostujuća meča protiv Leverkuzena u okviru svih takmičenja. Očekujete li goleadu na ovom susretu?

Francuska Nica je u strašnoj seriji, a slavili su na 16 od poslednjih 19 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Francuske. Hoće li slaviti i danas?

Angr je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja 3 meča u okviru francuske „Ligue 1“. Hoće li napraviti iznenađenje danas?

Porto nije primio gol na 8 od poslednjih 9 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Kakve šanse domaći fudbaleri imaju protiv njih danas?

Derbi je izgubio na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru engleskog Čempionšipa. Imaju li ikakve šanse danas protiv Brajtona?

Vitese je neporažen na poslednjih 12 utakmica protiv Sparte iz Roterdama u okviru svih takmičenja. Da li će tako biti i danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica Alanijaspora u okviru prve lige Turske. Očekujemo li goleadu na utakmici protiv Fenerbahčea i danas?

Arsenal Tula je izgubio 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Rusije. Kakve su im današnje šanse protiv Urala?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje