subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (11. februar)

Na red je došla i subota, a zajedno sa njom i pregršt interesantnih duela. Kao i svakog vikenda, za vas smo izdvojili najzanimljivije statističke nizove sa utakmica širom Evrope. Birajte pažljivo, a mi vam želimo puno sreće!

Na 8 od poslednjih 9 utakmica Mančester Junajteda protiv Votforda u okviru svih takmičenja viđeno je makar 3 gola po utakmici. Koliko golova ćemo imati priliku da vidimo danas?

Na 8 od poslednjih 9 utakmica Midlzbroa i Evertona u okviru svih takmičenja (kada je Midlzbro bio domaćin) viđeno je maksimalno dva pogotka na meču. Hoće li ove dve ekipe danas „preći“ marginu od 2,5 gola po meču?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica kada je Stouk bio domaćin protiv Kristal Palasa (računajući sva takmičenja) imali smo priliku da vidimo makar 3 gola po meču. Hoćemo li tri gola videti i danas?

Sautempton je izgubio na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Dolazi li Sanderlend danas do pobede protiv ekipe koja se ne nalazi u najboljoj formi?

Vest Hem je igrao nerešeno na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv VBA, računajući sva takmičenja. Očekuje li nas i danas još jedan remi, ili favorizujete neku stranu?

Liverpul je neporažen na 18 od poslednjih 19 utakmica na svom terenu u okviru prve lige Engleske. Hoće li ostati neporaženi protiv Totenhema danas?

Španski Real Betis je slavio na poslednja četiri susreta na svom stadionu protiv Valensije u okviru svih takmičenja. Kvota na pobedu domaće ekipe je i više nego solidna, ako je verovati statistici.

Real Madrid je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na poslednja 4 susreta protiv Osasune u okviru svih takmičenja. Da li danas možemo da očekujemo rutinski trijumf Reala iz Madrida?

Na 9 od poslednjih 10 utakmica Verdera iz Bremena na svom stadionu u okviru prve lige Nemačke viđeno je makar 3 gola po meču. Koliko golova ćemo videti danas na susretu sa Borusijom iz Menhengladbaha?

Tip 0-2 bio je prolazan na 9 od poslednjih 10 utakmica Gengana na svom stadionu u okviru prve lige Francuske. Hoćemo li maksimalno dva gola videti i danas na susretu sa Lionom?

Portugalski Feirense nije pobedio na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Da li je danas vreme da se ta serija prekine, ili će i ovog puta ostati bez tri boda?

Imate li vi neki interesantan niz koji biste želeli da podelite sa nama?

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje