petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (14. februar)

Na programu je ponovo Liga šampiona, a pored ovog takmičenja pratićemo i susrete uvek neizvesnih Engleza. Danas smo za vas spremili barem po jedan niz iz svih utakmica druge lige Engleske, kao i po niz iz dva susreta Lige šampiona. Srećno danas!

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica PSŽ-a u okviru Lige šampiona. Koliko golova ćemo videti večeras na susretu francuskog kluba i Barselone?

Takođe, tip 3+ mogao je da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica Borusije iz Dortmunda u okviru istoimenog takmičenja. Da li ćemo i večeras uživati u goleadi na utakmici između Benfike i Borusije?

Aston Vila je poražena na 5 od poslednjih 6 mečeva u okviru druge lige Engleske. Večeras su po kladionicama favoriti, a po vama?

Brajton je slavio na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru gore pomenutog takmičenja. Hoće li danas slaviti protiv Ipsviča? Kladionice ih predstavljaju kao favorite.

Derbi je neporažen na poslednjih 10 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva, a uz to smo tip 0-2 mogli da naplatimo na 5 od poslednjih 6 utakmica Kardifa u okviru druge lige Engleske. Da li je idealan tip za večeras 1X&0-2?

Fudbaleri Fulama su postigli najmanje 2 pogotka na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru engleskog Čempionšipa. Hoće li najmanje dva gola postići i večeras protiv Notingem Foresta, koji je poražen na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru lige.

Na 9 od poslednjih 10 utakmica Lidsa pred svojim navijačima u okviru prvenstva viđeno je najviše 2 pogotka po meču. Hoće li nam tip 0-2 večeras doneti profit?

Njukasl je slavio na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru engleskog Čempionšipa. Kakve su im šanse večeras protiv Noriča?

Preston i Birmingem su igrali nerešeno na poslednja 3 međusobna susreta, dok smo tip 0-2 mogli da naplatimo na poslednja 4 meča Prestona na svom stadionu protiv istoimenog rivala.

Hadersfild je neporažen na 11 od poslednjih 12 utakmica protiv Roterama u okviru svih takmičenja, dok su uz to fudbaleri Hadersfilda postigli najmanje 2 pogotka na 9 od poslednjih 11 utakmica protiv svog večerašnjeg rivala, računajući sva takmičenja. Znači li to da je idealan tip za večeras X2&2+?

Šefild Venzdej nije primio gol na poslednjih 5 utakmica pred svojim navijačima u okviru druge lige Engleske. Kakve su šanse Blekburna večeras?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 5 od poslednjih 6 utakmica između Vulverhemptona i Vigana, računajući sva takmičenja. „Hvatamo“ li i danas over na susretu između ova dva rivala?

Reding je neporažen na poslednjih 5 utakmica u okviru prvenstva, dok smo tip 3+ mogli da naplatimo na poslednjih 6 utakmica Brentforda u okviru druge lige Engleske. Znači li to da je dobitan tip večeras 1X&2+ ukoliko nas sreća posluži?

Bilo kako bilo, nadamo se da ćete večeras imati sreće i naplatiti vaše kladioničarsko znanje. Ukoliko imate neki niz koji biste želeli da podelite sa nama, voljno smo da čujemo!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje