petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (16. april)

Danas nastavljamo u sličnom ritmu kao i juče, te smo za vas izdvojili najinteresantnije parove po nama, a nadamo se da ćete uz pomoć statistike danas uspeti da dođete do željenog profita. Srećno!

Fejnord je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednjih 9 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Holandije. Hoće li danas slaviti profit Utrehta?

Čelsi je slavio na 21 meču od poslednjih 25 u okviru engleske Premijer lige. Da li Mančester Junajted danas može do bodova, ili ne? Treba napomenuti da su „crveni đavoli“ neporaženi 21 put u nizu u okviru prvenstva.

Real Betis je poražen na poslednja 3 meča u okviru prvenstva, dok je Eibar slavio na poslednja tri. Hoće li gosti slaviti i danas?

Darmštat je izgubio na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Dolazi li Šalke do tri boda danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 8 od poslednjih 10 utakmica Liona u okviru prve lige Francuske. Hoće li moći i danas na utakmici protiv Bastije?

Ruski Arsenal iz Tule nije primio gol na 5 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Rusije. Hoće li primiti gol danas protiv Lokomotive iz Moskve?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje