sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (2. april)

Danas ćemo se, kao i juče, baviti utakmicama koje se igraju širom Evrope, te ćemo pokušati da vam pomognemo uz pomoć interesantne statistike. Nadamo se da ćete odabrati baš onaj par gde će se statistika odraziti na ishod meča. Srećno!

Iako Arsenal igra očajno u poslednje vreme, interesantna je statistika da je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru Premijer lige. Može li danas da pomrsi račune Mančester Sitiju?

Fudbaleri Real Madrida su postigli najmanje 3 gola na poslednjih 6 utakmica protiv Alavesa u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas?

Na poslednja tri meča između Valensije i Deportiva viđen je remi, dok je tip 0-2 mogao da se naplati na poslednja 4 meča između ove dve ekipe, računajući sva takmičenja. Šta očekujete danas od ove dve ekipe?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 8 utakmica Barselone u okviru španske La Lige. Da li se podrazumeva da ćemo barem tri gola videti i danas na utakmici protiv Granade?

Majnc je poražen na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prve lige Nemačke. Hoće li ih Ingolštat pobediti danas?

Najmanje 3 gola viđeno je na poslednjih 7 utakmica između Leverkuzena i Volfsburga u okviru svih takmičenja. Hoće li biti i danas?

Fudbaleri Tuluza nisu postigli gol na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Hoće li Monpelje primiti gol danas?

Na poslednjih 5 gostujućih utakmica francuskog Angra u okviru francuske „Ligue 1“ viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Hoće li na današnjoj utakmici sa Nantom golova nedostajati, ili ne?

Na 9 od poslednjih 11 utakmica francuskog Lorjena na svom stadionu u okviru prve lige Francuske mogao je da se naplati tip 3+. Hoće li pomoći i danas protiv Kaena?

Đenova nije postigla gol na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li doći do gola danas protiv Atalante?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje