sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (2. februar)

Danas nam ponuda nije toliko široka, te ćemo se „vezati“ za susrete u Iranu koji počinju za manje od sat vremena, ali i za večerašnje susrete, za sve vas koji ne stignete da ispratite prve, ukoliko ste želeli.

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 10 utakmica iranske Saipe pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Hoće li nastaviti ovaj niz i danas?

Na 11 od poslednjih 13 gostujućih utakmica Sepahana u okviru prve lige Irana viđeno je maksimalno dva pogotka po meču. Da li ćemo i danas videti under na utakmici između Peykana i Sepahana? Uz to, domaćini su igrali nerešeno na poluvremenu, a potom gubili na kraju na poslednja 3 meča u okviru prvenstva. Da li je suviše ambiciozno tipovati X-2&0-2 na ovom meču?

Portugalski Feirense je primio najmanje 2 gola na poslednje 3 gostujuće utakmica u okviru prve lige Portugala. Kako će proći danas?

Fudbaleri Brajtona su slavili na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru durge lige Engleske. Hoće li danas savladati Hadersfild?

Na poslednjih 9 utakmica Rio Ave-a na svom stadionu protiv Brage viđeno je maksimalno dva pogotka. Hoćemo li danas videti više od toga?

Šta vi očekujete od današnjih susreta?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje