nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (20. mart)

Poštovani kladioničari, i danas nastavljamo ritmom na koji ste navikli, te se nadamo da ćemo vam u malo „tanjoj“ ponudi pomoći pri odabiru dobitnih tipova za vaše tikete. Srećno danas!

Tip 3+ bio je prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica Arsenal Sarandi-a na svom stadionu u okviru prve lige Argentine. Pošto je opšte poznato da od Argentinaca ne treba očekivati mnogo golova, iz tog razloga je kvota na tip 3+ u većini kladionica oko 2,50.

Pored gore pomenutog podatka, treba spomenuti da Arsenal Sarandi nema pobedu na 14 od poslednjih 15 utakmica u okviru argentinskog prvenstva. Da li je najpametnije tipovati X2&3+ na ovom susretu?

Poslednja četiri susreta između Curzon Ashtona i kluba po imenu United of Manchester završena su bez remija. Usled nedostatka ponude, uvek treba obratiti pažnju na ovakve susrete, gde je kvota za novi remi u nizu preko 3,50 u svim inostranim kladionicama. Očekujete li novi remi, ili biste se zadovoljili i duplom šansom koja bi uz eventualni remi „ogradila“ tip ukoliko jedna od ekipa pobedi, a vi odigrate baš na nju?

Dulwich Hamlet je ubedljiv protiv svog rivala, te je slavio na poslednja četiri međusobna susreta. Hoće li Kingstonian i večeras pretrpeti poraz?

Slobodno predložite vaše parove za današnji dan, kao i neki interesantan podatak, ukoliko ste na isti „naišli“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje