petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (21. februar)

Danas analiziramo utakmice Lige šampiona koje su nam na programu, kao i utakmice druge lige Engleske koje ne treba zanemariti. Srećno!

Tip 3+ bio je prolazan na poslednje 3 utakmica Monaka u okviru Lige šampiona. Hoćemo li i danas videti tri gola protiv Mančester Sitija?

Leverkuzen je neporažen na poslednjih 8 utakmica u okviru Lige šampiona, dok smo tip 0-2 mogli da naplatimo na njihova poslednja 4 meča protiv Atletika iz Madrida u okviru svih takmičenja. Kakav ishod očekujete danas?

KPR je neporažen na poslednih 8 utakmica protiv Vigana u okviru svih takmičenja, dok je tip 0-2 mogao da se naplati na poslednjih 6 utakmica između KPR-a u Vigana, takođe računajući sva takmičenja.

Na poslednjih 7 utakmica Brentforda u okviru druge lige Engleske viđeno je makar 3 gola po utakmici. Koliko golova ćemo videti danas?

Fudbaleri Derbija su postigli najmanje 3 pogotka na poslednja 3 meča pred svojim navijačima u okviru engleskog Čempionšipa. Hoće li danas postići barem dva gola?

Hadersfild je slavio na poslednjih 5 utakmica u okviru druge lige Engleske. Pored toga, na poslednjih 5 utakmica u okviru prvenstva su postigli makar 2 pogotka. Očekuje li nas i danas njihova nova rutinska pobeda?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje