subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. februar)

Pripremamo se za vikend, a utakmica već danas ima dosta, te samim tim za vas imamo vrlo interesantne nizove, koji će vam, nadamo se, pomoći pri sastavljanju vaših tiketa.

Las Palmas je izgubio jednim golom razlike na poslednja 3 meča u okviru španske La Lige. Hoće li danas izgubiti od Real Sosijedada minimalnim rezultatom?

Fudbaleri Volfsburga su postigli najmanje 2 pogotka na poslednja 3 meča na svom stadionu protiv Verdera iz Bremena u okviru svih takmičenja. Hoće li i večeras domaćini postići barem dva pogotka?

Vitorija Guimaraeš je slavila na 7 od poslednjih 8 međusobnih mečeva u okviru svih takmičenja protiv svog večerašnjeg rivala. Da li su kladionice u pravu što ih i večeras predstavljaju kao favorite?

Na 8 od poslednjih 10 utakmica Benfike na svom stadionu u okviru prve lige Portugala, fudbaleri istoimene ekipe su postigli makar 3 pogotka po meču. Koliko golova će postići danas?

Blekburn nije pobedio na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru druge lige Engleske. Kakve su im šanse večeras?

Na poslednjih sedam utakmica kada je Vulverhempton bio domaćin protiv Birmingema (računajući sva takmičenja) viđeno je maksimalno dva gola po meču. Koliko golova možemo da očekujemo večeras?

Holandski ADO Den Hag je poražen na poslednjih 6 utakmica u okviru prve lige Holandije. Kakve su im šanse protiv Tventea?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje