petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. januar)

Utorak nije omiljeni dan većini ljubitelja sportske kladionice, ali smo i ovog puta za vas uspeli da izdvojimo najzanimljivije nizove sa utakmica širom Evrope.

Turski Elazigspor je gubio na poluvremenu, a potom na kraju utakmice na poslednja četiri susreta u okviru turskog kupa. Danas se od 10 časova po našem vremenu sastaju sa Tuzlasporom, koji je slavio na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru kupa. Hoće li i danas savladati svog rivala?

Fudbaleri Brajtona su neporaženi na 19 od poslednjih 20 utakmica u okviru druge lige Engleske. Pored toga, tip 3+ bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Brajtona u okviru prvenstva. Koliko ćemo golova videti danas na utakmici između Brajtona i Kardifa?

Tip 3+ bio je prolazan na 9 od poslednjih 11 utakmica Redinga u okviru druge lige Engleske. Hoće li nastaviti svoj efikasan niz danas protiv Fulama, ili ne? Uz to, fudbaleri Redinga postigli su najmanje 2 pogotka na poslednja tri meča protiv Fulama na svom stadionu. Ako je verovati statistici, sve nas „vuče“ ka goleadi na ovom susretu. Šta vi mislite o tome?

Mi vam želimo puno sreće danas, i da naplatite vaše kladioničarsko znanje!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje