sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (25. januar)

Današnja ponuda svakako nije bogata zanimljivim nizovima, ali smo za vas izdvojili najinteresantnije moguće.

Lids nije primio gol na poslednjih 5 utakmica pred svojim navijačima u okviru druge lige Engleske. Uz to, tip 0-2 bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Lidsa na svom stadionu u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete na utakmici između Lidsa i Notingem Foresta?

Alajuelense je izgubio na pet od poslednjih šest utakmica u okviru kostarikanske Primere, gde su na čak 3 od tih 5 utakmica postigli počasni pogodak. Danas se sastaju sa Zeledonom, a tip GG mogli smo da naplatimo na poslednjih pet međusobnih susreta između ova dva rivala, gde je na jednom susretu viđeno čak devet golova.

Na poslednjih 10 utakmica između Brage i Setubala viđen je makar jedan pogodak u prvom poluvremenu. Hoćemo li i danas videti makar jedan gol u prvih 45 minuta utakmice?

Jeste li vi pronašli neki interesantan niz vezan za današnje utakmice?

Povezani članci

2 Komentari

  1. U okviru 1 Belgijske lige sastaju se Club Brugge i Wassland-Beveren. Na 3 od poslijednjih 5 međusobnih susreta bilo je neriješeno na poluvremenu, a na kraju je Club Brugge slavio. Ovakva tradicija može se kazniti kvotom koja je u Supersportu trenutno 3.50.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje