četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (28. februar)

Danas na programu imamo veći broj utakmica nego što smo mogli da očekujemo, te zanimljive nizove vezujemo za Englesku, Španiju i Italiju.

Eibar ove sezone igra fenomenalno, te je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li rutinski doći do pobede i danas?

Leganes je primio najmanje 2 gola na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prvenstva Španije. Koliko golova će primiti danas?

Malaga nema pobedu na 10 od poslednjih 11 utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li Real Betis večeras uspeti da osvoji makar jedan bod?

Bristol Siti nije uspeo da pobedi na poslednjih 12 gostujućih utakmica u okviru druge lige Engleske. Hoće li uspeti da slave danas, ili će Aston Vila doći do bodova?

Brajton je neporažen na 25 od poslednjih 27 utakmica u okviru druge lige Engleske. Hoće li ostati neporažen i večeras protiv Njukasla?

Derbi nije pobedio na poslednjih pet utakmica u okviru engleskog Čempionšipa. Da li je došlo vreme da danas fudbaleri istoimene ekipe dođu do pobede?

Bristol Rovers ima 5 vezanih remija u okviru treće lige Engleske. Hoće li danas podeliti bodove sa Boltonom?

Fudbaleri Juventusa su slavili na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Napolija u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas doći do pobede?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje