petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (3. april)

Nadamo se da je vikend prošao dobro, da ste uspeli da naplatite nešto i da smo vam bili od kakve-takve koristi, a mi i ovog ponedeljka nastavljamo istim tempom. Za vas smo izdvojili statističke informacija sa utakmica širom Evrope, te se nadamo da će vam neki podaci pomoći pri sastavljanju vaših današnjih tiketa.

Las Palmas nije uspeo da pobedi na poslednjih 12 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Uz to, tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica između Selte i Las Palmasa u okviru svih takmičenja. Da li je idealan tip za danas 1X&3+?

Fudbaleri Intera postigli su najmanje 2 gola na 9 od poslednjih 10 utakmica na svom stadionu u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li postići gol protiv Sampdorije večeras?

Najmanje 3 gola viđeno je na 7 od poslednjih 8 utakmica Galatasaraja pred svojim navijačima u okviru prve lige Turske. Nastavlja li se efikasnost i na današnjem susretu sa Adanasporom?

Moskovski Spartak je slavio na 11 od poslednjih 12 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Rusije. Hoće li slaviti i danas protiv Orenburga?

Ruski Rostov je neporažen na poslednjih 26 utakmica na svom stadionu u okviru ruske Premijer lige. Da li će doći do dvadeset i sedme uzastopne utakmice bez poraza pred svojim navijačima danas protiv Krasnodara?

Najviše 2 gola viđeno je na 8 od poslednjih 10 utakmica norveške Vaalerenge pred svojim navijačima u okviru prve lige Norveške. Koliko golova očekujete na susretu sa Vikingom danas?

Puno sreće želi vam urednički tim sajta „Sportske Novosti“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje