četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (30. decembar)

Kako se približavamo kraju 2016. godine, broj mečeva iz dana u dan varira, te ih jednog dana ima mnogo, dok drugog dana skoro i da nema mečeva koji mogu da se izdvoje po nečemu. Danas na programu imamo nekoliko interesantnih utakmica u Engleskoj, a za vas smo spremili neke informacije koje vam možda mogu biti od koristi.

Hal nije postigao pogodak na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Uz to, izgubili su na poslednja 3 meča u okviru prvenstva, a protiv Evertona tip 2-3 bio je prolazan na poslednja četiri međusobna susreta. Šta danas možemo da očekujemo od njih?

Brajton je igrao nerešeno na poluvremenu i na kraju utakmice na četiri od poslednjih pet međusobnih susreta sa Kardifom u okviru svih takmičenja. Ako se niz nastavi, to bi moglo da znači da bismo mogli da naplatimo kvotu preko pet, koliko u ovom trenutku iznosi za tip X-X. Šta vi mislite povodom ovoga?

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica Bristol Sitija u okviru druge lige Engleske. Hoćemo li moći da naplatimo over po kvoti koja je veća od dva i ovog puta?

Kada Notingem Forest igra u gostima, golovi su za očekivati. Tip 3+ bio je dobitan na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica Notingema u okviru druge lige Engleske. Kakav ishod očekujete danas?

Osim što od Redinga i Fulama danas mnogo ljudi očekuje goleadu, ne treba prevideti da je Reding slavio na 8 od poslednjih 10 utakmica u okviru druge lige Engleske. Ukoliko nas sreća posluži, znači li to da ćemo moći da naplatimo tip 1&3+ danas?

Kakve su vaše ideje vezane za današnje mečeve? Jeste li vi zapazili neki podatak koji je nama promakao? Koga nećete izostaviti sa vaših tiketa?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje