sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (31. avgust)

Kvalifikacije za prvenstvo sveta polako se nastavljaju, a upravo iz tog razloga smo za danas spremili par interesantnih nizova iz evropskih utakmica. Nadamo se da ćemo uz pomoć statistike danas doći do profita. Srećno!

Luksemburg je primio barem 2 gola na 36 od poslednjih 45 utakmica u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Hoće li vidno oslabljen barem dva puta vaditi loptu iz svoje mreže i protiv Belorusije? O ovom meču pročitajte još jedan članak na sledećem linku.

Francuska je vodila na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 3 susreta protiv Holandije. Uprkos tome, Holandija je slavila 31 put na poslednjih 38 utakmica u okviru utakmica vezanih za Svetsko prvenstvo (kvalifikacije i prvenstvo sveta). Kakav ishod očekujete večeras? Da li je na ovakvim susretima gol u obe mreže idealna opcija?

Iako je kvota mizerna, možda biste radi radoznalosti voleli da znate da su Farska Ostrva bez pobede na 36 od poslednjih 38 utakmica u okviru kvalifikacija za prvenstvo sveta. Koliko golova će postići Portugal večeras?

Koji su vaši predlozi za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje