petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (4. februar)

Na red je ponovo došao vikend, a zajedno sa njim i mnogobrojni susreti, ali i interesantni nizovi koje smo spremili za vas.

Na 15 od poslednjih 17 utakmica u okviru prve lige Italije gde je Bolonja bila domaćin viđeno je maksimalno dva pogotka na utakmici. Koliko golova možemo da očekujemo danas na utakmici sa Napolijem?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica Valensije u okviru prve lige Španije viđeno je makar 3 pogotka. Hoće li i danas na utakmici između Valensije i Eibara biti golova?

Atletiko iz Madrida je slavio na 13 od poslednjih 16 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Španije. Kolike su zapravo šanse Leganesa na današnjem susretu?

Barselona je postigla barem 3 pogotka na poslednja 3 meča pred svojim navijačima protiv Atletik Bilbaa u okviru svih takmičenja. Hoće li domaćini biti raspoloženi i danas?

Čelsi je slavio na poslednjih 8 utakmica na svom terenu u okviru engleske Premijer lige. Pored toga, tip 3+ mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 11 utakmica Arsenala u okviru istog takmičenja.

Sanderlend je poražen na 8 od poslednjih 9 gostujućih utakmica u okviru prve lige Engleske. Hoće li Kristal Palas danas upisati novu pobedu?

Tip 3+ bio je dobitan na 6 od poslednjih 7 utakmica Sautemptona u okviru prve lige Engleske. Koliko golova ćemo videti na susretu između Sautemptona i Vest Hema?

Barnli je izgubio jednim golom razlike na poslednja 4 gostujuća meča u okviru engleske Premijer lige. Hoće li izgubiti i danas?

VBA je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru engleske Premijer lige. Kakve su šanse Stouka na ovoj utakmici, s obzirom na to da je VBA u sasvim solidnoj formi u ovom trenutku?

Totenhem je postigao barem 2 pogotka na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Midlzboroa u okviru svih takmičenja. Da li je dovoljno sigurno tipovati T1 2+ danas?

Srećno danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje