petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (5. februar)

Na red je došla i nedelja, kladioničarska ponuda je slična kao i juče, utakmica ima u skoro svim delovima sveta, a za vas ponovo izdvajamo ono najzanimljivije.

Na poslednjih 11 utakmica Svonsija u okviru engleske Premijer lige videli smo barem 3 pogotka. Koliko golova ćemo videti danas na susretu sa Mančester Sitijem?

Mančester Junajted je neporažen na 14 od poslednjih 15 utakmica protiv Lestera u okviru svih takmičenja. Uz to, na poslednje četiri utakmice „crvenih đavola“ u okviru prvenstva viđeno je maksimalno dva gola po meču. Da li je idealan tip za danas X2&0-2?

Sevilja i Viljareal sigurno će biti na oku mnogih kladioničara, a interesantno je da smo tip 0-2 mogli da naplatimo na 9 od poslednjih 11 gostujućih utakmica Viljareala u okviru španske La Lige. Pored toga, Sevilja je slavila na 8 od poslednjih 10 utakmica na svom stadionu protiv Viljareala u okviru svih takmičenja.

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 10 utakmica Alavesa u okviru prve lige Španije. Pored toga, fudbaleri Alavesa nisu primili gol na 6 od poslednjih 8 utakmica protiv Sporting Hihona u okviru svih takmičenja.

Real Sosijedad nije primio gol na 7 od poslednjih 9 utakmica na svom stadionu protiv Osasune računajući sva takmičenja. Hoće li primiti gol danas, ili će nastaviti ovaj fenomenalan niz?

Sampdorija nije pobedila na poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Milan je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju meča na poslednja tri susreta sa Sampdorijom u okviru svih takmičenja. Da li je prelaz „iz iksa u kec“ idealan za današnji susret?

Kaljari nije uspeo da postigne gol na poslednja tri gostujuća meča u okviru prvenstva. Hoće li se danas stvari promeniti protiv Atalante?

Tip 3+ bio je prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica Peskare u okviru prve lige Italije. Hoćemo li imati priliku da vidimo goleadu na meču ove ekipe i Lacija?

Inter je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom slavio na kraju na poslednja 3 meča na strani u okviru italijanske „Serije A“. Ukoliko budu nastavili ovaj solidan niz i protiv Juventusa, mogla bi da se naplati fantastična kvota.

Šta vi tipujete danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje