petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (6. april)

Danas je ponuda nešto slabija nego juče, te ćemo se osvrnuti ka onim susretima koji su za nas zanimljiviji, a nadamo se da će vam informacije biti od kakve-takve koristi. Srećno!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 21 od poslednja 24 gostujuća meča Panioniosa u okviru prve lige Grčke. Hoće li moći i danas na susretu sa Panathinaikosom?

Takođe, tip 0-2 bio je prolazan na 21 od poslednjih 26 gostujućih susreta egipatskog Petrojet-a u okviru prve lige Egipta. Hoće li biti i danas protiv Al Ahly-a?

Las Palmas je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Dajete li prednost Eibaru večeras?

Selta je slavila na poslednja 4 meča protiv Valensije u okviru svih takmičenja. Hoće li danas uspeti da slave još jednom?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica holandske Rode u okviru prve lige Holandije. Hoće li Holanđani i danas biti efikasni?

PSV je u sjajnoj seriji, a fudbaleri istoimene ekipe su slavili na 10 od poslednjih 11 utakmica u okviru prve lige Holandije. Hoće li i večeras slaviti protiv Tventea?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje