četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (6. maj)

Juče smo stagnirali, a na našoj facebook stranici smo najavili da danas nastavljamo istim tempom. Pošto ste na našem sajtu mogli da nađete analize vezane za današnje mečeve, u našoj svakodnevnoj rubrici osvrnućemo se ka utakmicama koje se igraju večeras. Srećno!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 6 od poslednjih 7 utakmica Svonsija u okviru engleske Premijer lige. Hoće li moći da se naplati i danas protiv Evertona?

Granada je gubila na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li Real Madrid deklasirati svog protivnika večeras?

Juventus je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 19 od poslednja 23 meča pred svojim navijačima u okviru prve lige Italije. Hoće li danas bez većih problema doći do pobede protiv Torina?

Porto nije primio gol na 8 od poslednjih 11 utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li primiti gol danas protiv Maritima?

Argentinski klub Atletico Rafaela igrao je nerešeno na poslednja 3 meča pred svojim navijačima u okviru prv elige Argentine. Da li prednost dajete ovom klubu ili Union-u večeras?

Tip 0-2 bio je dobitan na 11 od poslednjih 12 utakmica između Racing Club-a i Gimnasia LP-e u okviru svih takmičenja. Hoće li golovi na susretu između ova dva rivala izostati i danas?

Lanus je poražen na poslednja 4 meča u gostima u okviru argentinske „Primere División“. Hoće li Patronato de Parana večeras uspeti da dođe makar do jednog boda?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje