subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (7. februar)

Današnja ponuda slična je jučerašnjoj, te je i broj mečeva koji smo izdvojili za vas podjednak.

Minhenski Bajern je pobedio na poslednjih 19 utakmica na svom stadionu protiv Volfsburga u okviru svih takmičenja. Da li se ovaj niz danas prekida?

Roma je slavila na poslednjih 13 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Uz to, na 10 od poslednjih 12 gostujućih utakmica Fiorentine u okviru italijanske „Serije A“ viđeno je barem 3 pogotka po meču. Koliko ćemo golova videti danas?

Monako je neporažen na poslednja 22 meča protiv Monpeljea u okviru svih takmičenja. Pored toga, tip 3+ mogao je da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica Monaka u okviru prve lige Francuske. Dolazi li Monako i danas do bodova uz velik broj golova na utakmici?

Kod utakmice između Kaena i Bordoa treba biti naročito oprezan jer su fudbaleri obe ekipe neporaženi na poslednjih pet susreta. Kaen je neporažen na svom terenu, dok je Bordo neporažen nezavisno od toga gde su igrali.

Vigan nije postigao gol na 7 od poslednjih 9 utakmica na svom terenu u okviru druge lige Engleske. Hoće li postići gol protiv Noriča večeras?

Srećno danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje