subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (7. januar)

Iako su danas na programu utakmice FA kupa, za vas smo izdvojili interesantne podatke iz Španije i Italije, te ne propustite da ih pročitate.

Eibar je neporažen na 10 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru španskog prvenstva. Da li će danas uspeti da pruže otpor Atletiku iz Madrida?

Tip 0-2 je bio prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Las Palmasa u okviru španske La Lige, a uz to smo ovaj tip mogli da naplatimo na 5 od poslednjih 6 utakmica protiv Sporting Hihona u okviru svih takmičenja. Kvota za novi under prelazi dva u ovom trentuku.

Sosijedad na svom terenu igra odlučno, a najbolji pokazatelj tome je podatak da su slavili na 5 od poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Hoće li slaviti i danas protiv Sevilje?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 5 gostujućih utakmica Palerma u okviru italijanske „Serije A“. Očekujemo li i danas novi over?

Fudbaleri italijanskog Napolija postigli su makar 3 pogotka na poslednja četiri meča u okviru prve lige Italije. Hoće li danas tresti mrežu Sampdorije?

Želimo vam mnogo sreće danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje