petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (8. april)

Subota je omiljeni dan za kladioničare, a pored mnoštva predloga za današnje susrete, na našem sajtu možete pročitati i neke interesantne statističke podatke u rubrici na koju ste vrlo verovatno do sada navikli. Srećno danas!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 8 utakmica između VBA i Sautemptona u okviru svih takmičenja, kada je VBA bio domaćin. Hoćemo li i danas videti najviše 2 gola na susretu između ova dva rivala?

Na 10 od poslednjih 11 utakmica Vest Hema u okviru Premijer lige Engleske viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Hoće li današnji susret sa Svonsijem biti efikasan? Predlog jednog čitaoca je da danas Vest Hem dolazi do pobede. Može li se ovaj tip ukombinovati sa makar 3 gola na meču?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 5 utakmica Sevilje pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Hoće li golovi izostati i danas protiv Deportiva iz La Korunje?

Fudbaleri Juventusa su postigli najmanje 2 gola na 17 od poslednjih 19 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Predlog naših čitaoca je da ovde vredi pokušati sa tipom 1-1&NG. Šta vi mislite o tome?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 12 od poslednjih 15 gostujućih utakmica Majnca u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li moći i danas protiv Frajburga?

Šalke je slavio na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Volfsburga u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas doći do pobede po solidnoj kvoti?

Fudbaleri Liona su postigli najmanje 4 pogotka na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prve lige Francuske. Hoće li biti raspoloženi i danas protiv Lorjena?

Vulverhempton je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Bristol Sitija u okviru svih takmičenja. Kakve im šanse dajete danas?

Zenit je slavio na poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru Premijer lige Rusije. Pored toga, tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica istoimene ekipe u okviru prvenstva. Da li je najidealniji tip na susretu između Zenita i Anžija 1&0-2?

Šta vi tipujete kada je ponuda fantastična?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje