petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (9. septembar)

Nakon jučerašnjeg dana, ponuda je i danas prilično obimna, te smo za vas izdvojili po koji interesantni susret iz većeg broja evropskih država. Želimo vam puno sreće danas!

Arsenal je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 susreta pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Očekuje li nas trijumf „topdžija“ i danas protiv Bornmuta?

Everton igra sjajno na svom stadionu, te je slavio na 10 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Hoće li uspeti da slavi i danas protiv Totenhema?

Juventus je slavio na 9 od poslednjih 10 utakmica protiv Kijeva, a kvota da će da slavi i danas jeste mizerna, ali uz kombinaciju golova može da bude prilično solidna. Šta vi mislite o ovom susretu?

Keln nije uspeo da slavi na poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru nemačkog prvenstva. Da li će se ova tradicija prekinuti danas protiv Augzburga, ili ne?

Najmanje tri gola viđeno je na 33 od poslednjih 40 utakmica Monaka u okviru prve lige Francuske. Hoće li golova biti i danas protiv Nice?

Troa nije pobedila na 34 od poslednjih 38 utakmica u okviru francuskog šampionata. Da li Tuluz ima velike šanse da i danas dođe makar do jednog boda?

Maritimo igra sjajno na svom stadionu, te je neporažen na poslednjih 17 utakmica kod kuće u okviru portugalskog prvenstva. Da li će da odoli i fudbalerima Rio Ave-a?

Fudbaleri Ajaksa postigli su makar dva gola na poslednjih 9 susreta na svom stadionu u okviru prvenstva. Uz to, fudbaleri pomenutog kluba vodili su na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednjih 5 susreta na svom terenu u okviru prvenstva. Da li će Ajaks da bude ubedljiv i protiv Cvole-a?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje