četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za teniske turnire – 26. Oktobar

Ušli smo polako u samu završnicu teniske sezone. Generalno gledano ovi preostali turniri su veoma teški za klađenje, jer dosta igrača igra čisto radi reda i mislima su na odmoru. To je sasvim logično i opravdano, jer celu godinu putuju iz grada u grad i ume to da umori. Ipak, ima i onih koji imaju ambicije. Bliži se završni masters u Torinu na kojem nastupaju najjači igrači. Nagradni fond je ogroman, što je dodatna motivacija za njih, a mi ćemo u ovom članku izdvojiti mečeve u kojima su akteri igrači koji su u igri za masters u Torinu.

14:30 Glaspul/Heliovara – Golubjev/Nedovjesov 1 1.30

Glaspul i Heliovara trenutno drže šesto mesto u toj trci za Torino. Tokom cele godine igraju sjajan tenis, a čini se da su formu tempirali u pravo vreme. Na poslednja tri turnira imaju dva finala, što je odlicno. Golubjev jeste solidan dubl igrač, ali partije koje su on i njegov partener pružili u kvalifikacijama su bile blago rečeno prosečne. Glaspul i Heliovara su favoriti i trebalo bi da opravdaju tu ulogu.

19:00 Tejlor Fric – Denis Šapovalov

Fric je igrač koji drzi poslednje mesto za Torino. Hubert Hurkač i on će se najverovatnije boriti do kraja za poslednje mesto. Fric je odigrao jedan meč i iako je dobio na terenu je izgledao očajno. Japanski teniser Jošihito Nišioka je propustio sijaset sansi. Imao je 1-0 u setovima, imao je brejk prednosti u trećem setu no ni to nije bilo dovoljno. Da je bio neki igrač na malko jačim servisom od Nišioke Fric bi verovatno odavno pakaovao kofere. Danas igra protiv Šapovalova koji ume da bude nezgodan u brzim dvoranskim uslovima. Kvote su u čistom egalu i najbolja odluka za ovaj meč jeste da se pogleda malo u lajvu i na osnovu toga proceni šta igrati.

20:30 Nis/Zjelinski – Puec/Venus 2 1.75

Puec i Venus su u našem fokusu. Oni drže poslednje osmo mesto koje vodi u Torino, no daleko je to od gotovog. Jako dobra kombinacija koja uskoro brani titulu u Parizu koju su osvojili prošle godine. Veoma im je bitno da osvoje ovde poene, ali i nakon toga da odigraju dobro u Parizu. Nis i Zjelinski su počeli da sarađuju ove sezone. Imaju sasvim korektne rezultate, no oni imaju dosta manje ambicije do kraja sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje