sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 26. Oktobar

Članak otvarati do 16:00


Druga runda čelendžera u Brestu donosi duel između Kenija De Šepera i Manuela Guinarda. Kladionice su ulogu favorita dale Guinardu sa kvotom 1.45 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Pitanje je da li su kvote postavljene kako treba. De Šeper je ovde igrao i kvalifikacije što znači da ima tri meča u nogama. Stekao je neko samopouzadnje, a s obzirom da su ovo ipak čelendžer igrači treba biti oprezan. Mi smatramo da ovde treba probati over gemove, a razlog je prost i tiče se samo De Šepera.

De Šeper je veteran. Realno gledano odavno je trebao u penziju, ali eto i dalje ima volje da igra na ovim malim turnirima. Ono što je njega kroz celu karijeru krasilo jeste jako dobar prvi servis. Kada ide prva serva lako osvaja poene i dobija na samopouzdanju. Ipak, De Šeper ima jednu veliku manu, a to je njegov bekend. De Šeper igra bekend sa jednom rukom i to bez slajsa. Zaista neverovatno, ali istinito. Generalno, kada se deca uče jednoručnom bekendu uz to mora da ide i slajs bekend, jer to ide jedno uz drugo. De Šeper to nema u igri i zato je očajan na riternu. Svako ko iole ima varijacije u svom servisu može lako da osvaja gemove protiv njega.

Naravno, sve ovo je teorija, treba to sprovesti u delo. Guinard je igrao jedan meč protiv sunarodnika Drogea i dobio relativno lako. Danas ga čeka nesto teži posao. Uzdamo se u servis De Šepera, ali i njegov očajan ritern.

Predlog za klađenje: Više od 21.5 gemova 1.70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Guinadra 6:4 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje