petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Iskusni vezista se povukao iz reprezentacije

Prvotimac Barselone – Serhio Buskets objavio je da više neće nastupati za selekciju Španije.

34-godišnji vezista se tako „povukao“ iz nacionalnog tima, nakon nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru, u kojem je „Crvena Furija“ bila eliminisana u 1/8-finala.

„Želeo bih da saopštim da je posle 15 godina i 143 utakmice došlo vreme da se oprostim od reprezentacije. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su me pratili na ovom dugom putu. I naravno, svakom od mojih saigrača sa kojima sa se borio sa više ili manje uspeha. Bila mi je čast predstavljati svoju zemlju i odvesti je do vrha, biti šampion Evrope i sveta, biti kapiten i igrati toliko utakmice, sa manjim ili većim uspehom. Na kraju, želeo bih da poželim saigračima i novom selektoru Luisu de la Fuenteu svu sreću sveta. Biću jedan navijač više, uživaću i bezuslovno podržavati reprezentaciju“, napisao je Buskets na svom Instagram profilu.

Sjajni fudbaler je sa seniorski sastav Španije debitovao tokom 2009. godine (143 utakmice / 2 gola), uspevši da osvoji titulu svetskog šampiona 2010. godine, kao i Evropsko prvenstvo dve godine kasnije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje