utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivanišević: Đokovića nakon svega ovog još više poštujem

Novak Đoković doživeo je šokantan poraz na startu Mastersa u Monte Karlu. Nakon što je u prvom kolu bio slobodan, u drugom je vodeći teniser sveta za suparnika imao španskom predstavnika predstavnika Alejandra Davidovicha Fokinu, koji ga je svladao sa 6:3, 6:7(5), 6:1.

Đoković je u Monaku nastupao na svom drugom ovogodišnjem turniru, ali ni ovaj neće pamtiti po dobrome. Nakon što je na premijeri u Dubaiju izgubio u četvrtfinalu od Veselog u dva seta, u Monte Carlu, koji je osvajao 2013. i 2015. godine, trajao je još kraće.

Podsjetimo, Đoković je turnire u Australiji i SAD-u ove godine propustio jer se nije vaknicinsao protiv COVID-a. „Njegov život, njegova odluka„, odgovorio je Novakov trener Goran Ivanišević na pitanje novinara Ubitennisa o tome je li nagovarao srpskog tenisera na vakcinaciju.

Poštujem njegovu odluku. Pošteno je rekao da je spreman riskirati svoju karijeru. Čak ga i više volim jer stoji iza onoga što govori. On je jedina osoba na svijetu koja govori ono što misli. Ostali jedan dan pričaju jedno, drugi dan drugo. On od početka brani svoje ideale i zato ga još više poštujem.“

Đoković ima 20 Grand Slam naslova, jedan manje od rekordera Rafaela Nadala. „Sad je u Monte Carlo došao bolestan. Ni prošle godine nije dobro krenuo na zemlji, a onda je osvojio Roland Garros. Nadamo se da će se to ponoviti te da će moći ući u SAD igrati US Open„, dodao je bivši hrvatski teniser.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje