nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Izraelac ne planira da podnese ostavku

Fudbaleri Crvene Zvezde su na gostovanju u Švajcarskoj pretrpeli poraz od Jang Bojsa (2:0) i tako kolo pre kraja grupne faze Lige Šampiona, ostali bez ikakvih šansi da obezbede plasman u Ligu Evrope i osiguraju „evropsko proleće“.

Odmah nakon utakmice, brojni navijači „crveno-belih“ su putem drustvenih mreža zahtevali ostavku glavnog trenera – Baraka Bahara usled veoma slabih rezultata, ali je izraelski strateg izjavio da nema nameru da napusti klupu aktuelnog prvaka Srbije.

„Počeli smo dobro, imali prilike za gol, nismo ih iskoristili i bili smo kažnjeni. To je bila čitava priča ove utakmice. Nismo imali sreće u pojedinim momentima. Primili smo naivne i glupe golove. Ovo je neuspeh, jer smo poslednji u grupi. Mislim da je krivica na svima nama. Nikada ne odustajem. Ne razmišljam o ostavci. Verujem u klub, tim i ekipu. Ipak, moramo da gledamo dobre stvari koje smo uradili. Igrali smo svaki meč do kraja. Moglo je da bude drugačije i sada i protiv Lajpciga“, rekao je Bahar.

U poslednjem kolu Lige Šampiona, Crvena Zvezda pred svojim navijačima dočekuje prošlosezonskog osvajača ovog takmičenja – Mančester Siti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje