petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izveštaji sa WTA turnira

U noći između ponedeljka i utorka odigrano je mnogo mečeva, a mi smo se potrudili da vam prikažemo najvažnije rezultate.

Brizbejn:

U ženskom delu turnira prethodne noći odigrano je samo četiri meča.
Najveća vest svakako jeste predaja meča Garbinje Muguruze. Pri rezultatu 1-1 u setovima Muguruza je imala velikih problema sa grčevima zbog kojih je na kraju bila prinuđena da preda meč. Na ne tako popularan način Aleksandra Krunić se plasirala u četvrtfinale i lepo joj se otvorio žreb, jer u četvrtfinalu igra protiv Sevastove protiv koje ima lepe šanse.
Od ostalih rezultata treba napomenuti da je Mirjana Lučić Baroni očekivano ispala, jer je imala problema što se povredom što sa virusom tako da je poražena od Aliz Korne.
Joana Konta je posle mnogo muke i sreće prošla dalje, jer je domaća igračica Ajla Tomljnović imala problema sa povredom, ali nije htela da preda meč.

Ouklend:

U Ouklendu je bilo vrlo zanimljivo i odigralo se čak 11 mečeva. Najveći favoriti Karolina Woznjacki, Agnješka Radvanska, Barbara Zahvalova Stricova su se rutinski plasirale u narednu fazu turnira. A najveće iznenađenje jeste ispadanje Loren Dejvis koja je branila titulu koju je osvojila prošle sezone.

Šenžen:

Marija Šarapova je posle veliki borbe i preokreta uspela da pobedi Alison Riske. Iznenađenje nam je priredila mlada Jelena Ostapenko koja je poražena od Kristine Pluškove inače rođene sestre Karoline Pliškove. Danka Kovinić nažalost nije prošla dalje, jer je ubedljivo poražena od Sabalenke sa 6:0 6:1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje