četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Javor se pojačava pred nastavak sezone

Pojačao se Javor, a pre 2 dana u klubu su predstavljeni Leandro Pinto i Lazar Mićić. Dobro je poznat Leandro ljubiteljima Superlige, koji je branio boje mnogih klubova u Srbiji, a sada ga je put odveo u Ivanjicu.

Sedam dana pre toga, ekipu su pojačali Luka Petrović i Stefan Marjanović.

Na zvaničnom sajtu kluba, navedeno je sledeće.

Leandro Pinto rođen je 1994. godine i dobro poznat ovdašnjoj fudbalskoj javnosti, jer već pet godina nastupa u srpskom fudbalu. Od 2019. igrao je za Proleter, a kasnije nosio i dres TSC-a, Radnika, Novog Sada i Kolubare. Brazilac, bogatog fudbalskog iskustva, rođen u Sao Paulu, profesionalnu karijeru je započeo u slavnom Olimpijakosu i pre dolaska u Srbiju karijeru gradio upravo u Grčkoj. Nastupao je za Kaloni, Doksu, Đaninu, Lamiju, Trikalu i Olimpijakos Volos. Igra na poziciji štopera. Leandro je potpisao dvogodišnji ugovor.

Drugo pojačanje Javor Matisa je talentovani Lazar Mićić. Mladi fudbaler koji pokriva poziciju krila ima svega 20 godina i dolazi iz TSC-a. Prošao je fudbalsku školu Partizana, a prve seniorske korake napravio u Žarkovu i Loznici. Odatle je otišao u TSC. Prethodnu polusezonu proveo je u Radničkom iz Sremske Mitrovice, za koji je odigrao 17 utakmica. Posebno efikasan bio je u Kupu Srbije, gde je na dve utakmice postigao tri gola. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije (do 16, 17, 19 i 21 godine) i u dresu sa državnim grbom odigrao 11 mečeva. Iza sebe ima već 75 utakmica u seniorskoj konkurenciji. Lazar je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa našim klubom.“


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje