sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jovanović: Veoma važna pobeda

Košarkaši Crvene Zvezde uspeli su na gostovanju da savladaju ekipu Igokee (70:76) i tako prekinu svoj niz od tri vezana poraza predhodnih sezona u Laktašima.

Nakon utakmice, trener „crveno-belih“Vladimir Jovanović istakao je veliku važnost ovog trijumfa, ali i ukazao na određene propuste u igri njegovog tima koji moraju da se poprave.

„Čestitam igračima na veoma važnoj pobedi. Znali smo da na ovom terenu već nekoliko utakmica nismo odigrali dobro. To smo sada iskoristili kao dodatni motiv. Pre tri dana imali napornu utakmicu u Evroligi, ali izneli smo utakmicu do kraja protiv kvalitetnog protivnika. Našli rešenja da pobedimo. Zna se da Igokea ima dobru ekipu, trener već dugo u sistemu i znaju šta žele u odbrani i napadu i utoliko mi je draže što smo ostvarili važnu pobedu. Svaka pobeda znači na polju samopouzdanja i ostvarivanja ambicija. Ipak, bilo je grešaka koje moramo da ispravljamo“, rekao je Jovanović.

Crvena Zvezda je tako zadržala maksimalan skor (4/4) u regionalnom takmičenju, dok u narednom kolu pred svojim navijačima dočekuju – Zadar.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje