petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Juve pronašao zamenu za Vlahogola u Italiji?

Dušan Vlahović mogao bi napustiti Juventus ako se torinski klub ne plasira u Ligu šampiona sedeće sezone, objavio je Sportmediaset. Srpski napadač je iz Fiorentine došao u Juventus za 80 milioona evra, a u Staroj dami postigao 19 golova u 43 nastupa.

Kako je Juventusu oduzeto 15 bodova zbog finansijskih malverzacija, pa je klub pao na 8. mesto sa 32 boda, 12 manje od 4. mesta koje direktno vodi u Ligu šampiona, italijanski medij navodi kako će verojatno morati nekoga prodati. A taj neko mogao bi biti Vlahović, najskuplji srpski fudbaler, za kojeg je navodno zainteresovan Real Madrid, dok su ga se ranije povezivali sa Arsenalom.

Sportmediaset tvrdi kako je Juventus uspostavio kontakt sa agentima 20-godišnjeg Rasmusa Hojlunda, napadača Atalante kojeg vidi kao Vlahovićevu zamenu. Strelca 13 pogodaka u 30 ovosezonskih utakmica prate Borussia Dortmund i Arsenal, navodi italijanski medij.

Hojlund je preko Brondbyja, Holbaeka, Kopenhagena i Sturma prošle godine stigao u Atalantu. Ugovorom je vezan do 2027. godine, a Transfermarkt njegovu vrednost procenjuje na 15 miliona evra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje