petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnoamerički koktel – predlozi iz liga Južne Amerike (20.3.2023)

Dosta naših pratilaca obožava da tipuje lige Južne Amerike pa ćemo u okviru ove rubrike povremeno izbacivati predloge liga ovog dela sveta.


21:30 Cusco – Carlos Mannucci (Peru 1)

Kao što smo već i pisali ekipa Cusco igra mnogo bolje na domaćem terenu nego u gostima, ove sezone osim prvog meča koji je službenim rezultatom pripao gostima, u ostala dva su slavili, pa trenutno imaju ukupan skor 3 pobede i 3 poraza uz gol razliku 7:11. Na domaćem terenu imaju gol razliku 4:5 (računajući i službeni rezultat), ali generalno i ono što je činjenica jeste da su u oba meča do sada primili najmanje jedan gol.

Kada se radi o ekipi Carlos Mannucci oni su na 7.mestu sa 3 pobede, 1 remijem i 1 porazom i gol razlikom 7:3, ali tu treba računati i meč dobijen službeno 0:3. U gostima su savladali Sport Boys 0:1, dok su u prošlom kolu savladali u gostima Cesar Vallejo 2:0. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Carlos Mannucci savladao Cusco u prethodna dva meča kada su gostovali ovom timu, 2:3 (2021) i 0:4 (2020).

Domaćin igra jako otvoreno i iz tog razloga vrlo često primaju golove, ali ih i postižu, po nama danas je ovo idealan meč da pokušamo igru GG po kvoti 1,98.


22:00 General Cabalero – Cerro Porteno (Paragvaj 1)

General Caballero JLM je tim koji se nalazi na 9.mestu sa skorom 1 pobeda, 3 remija i 3 poraza i gol razlikom 6:9, osim pobede u prvom kolu, posle toga su ušli u seriju loših reuzltata, a sva tri domaća meča su izgubili, što svakako nije prijatna situacija za navijače ovog kluba.

Sa druge strane je jedan od dva najpoznatija kluba Paragvaja i predstavnik ove zemlje u Kopa Libertadores takmičenju, koji posle nešto sporijeg starta želi da se vrati u vrh tabele pa se danas očekuje najjača postava ovog tima, trenutno imaju 2 pobede i 5 remija uz gol razliku 11:8, manjak sreće uticao je da nemaju više bodova na svom računu. Zanimljivo je da su na 2 od 3 svoja gostovanja ove sezone pobedili, uz remi sa najvećim rivalom Olimpijom 2:2.

Danas gost ide po sva tri boda na ovom susretu, domaćin je van forme i pokušaće pre svega defanzivnom igrom da dođe do boda protiv velikog rivala, mi verujemo u goste i probaćemo pobedu Cerro Portena po kvoti 1,83, a ukoliko želite nešto sigurniju varijantu pokušajte sa igrom X2&0-3 po kvoti 1,58.


22:05 Cucuta – Quindio (Kolumbija B)

Domaći tim Cucuta je sjajno otvorila sezonu u B ligi Kolumbije i u prvih sedam kola nema poraz, ostvarili su 4 pobede i 3 remija uz gol razliku 9:5. Domaći teren je za sada mesto gde je tim osvojio 9 od 9 mogućnih bodova, a redom su padali Orsomarso 1:0, Tigres 1:0 i FC Atletico 2:1.

Sa druge strane ekipa Quindio je u uvodna tri meča doživeo dva poraza uz jedan remi, da bi potom usledila sjajna serija i četiri vezane pobede bez primljenog gola, tri na domaćem terenu, uz pobedu u gostima protiv Real Santandera 0:1.

Ono što je posebna zanimljivost to je da Cucuta nema poraz na domaćem terenu od ovog gosta u 12 vezanih mečeva.

Iako verujemo da domaćin može do sva tri boda osiguraćemo se igrom W1 po kvoti 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje