subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Bafalo Bilsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Sunday night football rezervisan je za duel između Kanzas Siti Čifse i Bafalo Bilse. Ovo je utakmica koji svi čekamo, jer je pravi derbi i ujedno repriza prošlogodišnjeg konferencijskog finala.

Posle četiri odigrana kola Čifsi su iznenađujuće na skoru 2:2, a sa druge strane Bafalo je na skoru 3:1.

Čifsi izgledaju loše. Patrik Mahoms i drugovi se muče sa obe strane lopte. Ajde, za odbranu se to moglo i očekivati, jer Čifsi nikada nisu imali elitnu odbranu. Ipak, problemi su se pojavili i u napadu. Dosta izgubljenih lopti, glupih grešaka koje se viđaju na koledžu. Potpuno atpično za napad Endija Rida i to ih je dovelo do skora 2-2 i poslednjeg mestsa u diviziji.

Još uvek je rani deo sezone, ali Čifsi gotovo da nemaju pravo na kiks, jer će ostale ekipe uvideti da se protiv njih i te kako može igrati.

Sa druge strane su Bilsi koji su posle šamara u prvom kolu od Pitsburg Stilersa zabeležili tri lagane pobede. Nisu bili neki protivnici, ali način na koji je Bafalo došao do tih pobeda je bio impersivan. Postizali su poene kao na traci i može se reći da sa velikom dozom samopouzdanja dolaze u Kanzas na Eurohed.

Čifsi kao aktuelni šampioni konferncije moraju biti favoriti, bar blagi, ali daleko od toga da Bafalo nema šansi ovde. Mi ćemo se oprobati sa timskim overom na Bafalo Bilse, jer je odbrana Čifsa bušna kao cigansko korito. Zaista, ono ne priliči timu koji ima šampionske ambicije. U gotovo svim defanzivnim parametrima su među poslednjih pet timova u ligi, a mi ćemo nabrojati one glavne.

– Čifsi su 27. odbrana lige po branjenjnu pasa koja u proseku dozvoli 291,8 jardi.

– Čifsi su 31. odbrana lige po branjenju trčanja. U proseku dozvoljavaju 146 jardi.

– Čifsi u proseku dozvoljavaju 31,3 poena i po tom parametru samo su Atlanta Falkonsi gori.

– Kanzas Siti dozvoljava protivnicima čak 43,9 % konverzija trećeg dauna.

Dakle, iz priloženog se da videti da su Čifsi jedna velika rupa u odbrani. Bafalo bez ikakve sumnje ima čime da ih napadne i ne sumnjajte da će Džoš Alen i njegov napad imati dobro veče.

Utakmica je prevdiđena na veliki broj poena i to treba iskoristiti.

Predlog za klađenje: Bafalo više od 27,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje