ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengalsi – Grin Bej Pekersi – Najava utakmice iz predlog za klađenje

Pol Braun stadion biće poprište duela između domaćih Sinsinati Bengalsa i Grin Bej Pekersa. Situacija je takva da su Grin Bej Pekersi blagi favoriti sa kvotom 1,65, dok je margina za poene postavljena na 50,5 poena.

Sinsinati Bengalsi su možda i najveće iznenađenje u AFC konferenciji. Posle četiri odigrana kola imaju 3-1 i drže prvo mesto u diviziji. Potpisujemo, niko, ali bukvalno niko na svetu ovo nije mogao da predvidi.

Džoo Burou nakon teške povrede kolena igra više nego pristojno. Da, ima tu uspona i padova što je normalno za igrača njegovo uzrasta, ali generalno gledano igra dobro. Dovođenje Džamara Čejsa je bila prava odluka, jer je njegova konekcija sa Buroom odlična. Oni su igrali zajedno na LSU i to očigledno daje rezultat, jer Čejs igra odlično uprkos lošoj predsezoni.

Ostatak tima može se reći igra dobro. Napad funkcioniše sasvim korektno, kao i odbrana koja nijednom nije dozvolila preko 25 poena.

Grin Bej Pekersi se nakon onog šamara u prvom kolu od Nju Orleansa vraćaju na pravi kolosek. Aron Rodžers je ozbiljno shvatio kritike nakon te utakmice i poveo svoj tim u tri relativno lagane pobede. Posebno ističemo onu protiv San Franciska, jer je Rodžers predvodio poslednji drajv do pobede. Ta pobeda je mnogo značila, jer se videlo da su se svi konačno okopili oko jednog cilja, a to je plasman u Superboul. Čak je i Rodžers pokazao određenu dozu emocija i to je za svaki respekt.

Kokcija Rodžers-Adams je kao i uvek sjajna, a raduje i igra po zemlji. Nije to samo Aron Džons već je i tu Ej Džej Dilon koji radi sjajan posao.

Odbrana za sada nije testirana na pravi način. Ima tu rupa, ali verujemo da će se to kroz sezonu popravljati.

Malo čudi ova kvota na Grin Bej. Kladionice izgleda maksimalno respektuju skor Bengalsa, ali mi smo pomalo skeptični. U ovom trenutku oni sigurno osećaju određenu dozu pritiska, jer realno gledano nisu navikli da budu u ovakvoj situaciji. U prethodnih 5-6 sezona su bili na dnu divizije i konferencije,a sada su prvi.

U meču protiv Džeksonvila su takođe bili izraziti favoriti i nisu oduševili. Džeksonvil je može se reći sam sebe pobedio donoseći neke čudne odluke. Prosto, nismo sigurni da Bengalsi mogu da se nose sa ovakvim pritiskom.

E sad, Grin Bej jeste u sjajnom ritmu, ali stanje u njihovoj diviziji je takvo da eventualni današnji poraz ne bi ništa promenio. Jači su za klasi od svih timova na severu i to im daje dosta prostora za kiks.

Mi ipak idemo na iskustvo i individualni kvalitet, a sve to je na strani Grin Beja. Vrlo verovatno biće ovo jedna ružna utakmica, ali Aron Rodžers po pravilu u takvim situacijama pronađe način da svoj tim odvede do pobede.

Predlog za klađenje: Pobeda Grin Beja 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.bengals.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje