četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 15. Septembar

Otvarajte članak odmah.


U Portorožu su danas na programu mečevi osmine finala. Meč koji je nama posebno zanimljiv odigraće domaća igraiča Kaja Juvan i Italijanka Jasnin Paolina. Prema kladionicama, blagi favorit u ovom duelu je Juvan sa kvotom 1.70 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Kaja Juvan nas je ispoštovala u prvoj rundi protiv Aliz Korne. Bio je to meč pun drame sa usponima i padovima. Svaki gem je bio drama za sebe. Korne je povela, držala sve u svojim rukama, a onda je naprasno pala. Mlada Juvan je uspela da osvoji taj brejk prvog seta koji je ujedno bio i prekretnica za ceo meč. Domaći teren po ko zna koji put izvlači najbolje iz svojih igrača i to je bio slučaj sa Juvan. Da je igrala bilo gde drugde verujemo da bi izgubila.

No, to što je dobila taj meč ne znači nužno da ce dobiti i ovaj. Paolini je igračica koja svoju sreću trazi pre svega na šljaci, ali i tekako ume da bude nezgodna i na betonu. Sigurno je bolja u polju od Kaje Juvan i tu će ona tražiti svoju šansu.

Slično kao i kod meča u Indiji i ovde očekujemo veliku borbu. Kaja Juvan je ovde prošle sezone igrala polufinale i brani veliki broj poena za svoj rank. Ima kvalitet tu nema spora, ali joj fali samopouzdanja. Cilj će biti da skrati poen, a sa druge strane Paolini ce težiti da ga produži. Očekuje se klasican WTA meč sa brejkovima,a to bi trebalo da donese meč u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20.5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Paolini 5:7 6:2 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje