petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Karen Hačanov – Rafael Nadal – Najava drugog četvrfinalnog duela

Poslednji četvrtfinalni par ove sezone na Indijan Velsu čine mladi Rus Karen Hačanov i Španac Rafeal Nadal. Ako bi se gledali svi četvrtfinalni parovi, u ovom meču se očekuje najveća borba. Konkretno, biće ovo šesti duel između Hačanova i Nadala, a Nadal vodi sa 5:0. Ipak, poslednji duel na US Openu nam je pokazao da Hačanov kada ima svoj da, može da se nosi sa favorizovanim Nadalom.

No, danas su neki drugi uslovi, a oni svakako idu na ruku Nadalu. Pre svega istakli bi veliku razliku u stilu igre ova dva igrača. Sa jedne strane je Hačanov, igrač koji poseduje snažne i ravne udarce. On igra bez trunke spina i to na ovoj podlozi može da prođe, ali da bi ta igra prošla, mora da bude ultra agresivan i naravno da pogađa u kontinuitetu.

Sa druge strane je Rafael Nadal koji je sušta suprotnost Hačanovu. Španac poseduje udarce koji imaju najviše spina, i to na ovom sporom betonu u Indijan Velsu prolazi. Loptica ima neverovatno visok odskok, a pri udaru o tle dobija dodatno ubrzanje. Svako kašnjene na udarac daje kratku lopticu, ili grešku što automatski znači da je poen gotov.

Upravo je to jedan od naših aduta za ovaj meč. Kada igrate protiv Nadala tajming kod tih „ravnjača“ mora biti perfektan, jer svako kašnjenje donosi grešku. Nije slučajnost što je Nadal baš u Indijan Velsu osvojio titulu tri puta, i još dva puta igrao finale.

Vremenski uslovi mu takođe idu na ruku, jer što je toplije to je podloga sporija i spinovi su sve jači.

Ceo svet navija za još jedan teniski klasik između Nadala i Federera, i sva je prilika da će se to dogoditi. Kvota na pobedu Nadala nije vredna rizika, ali smo rešili da je pojačamo sa jednom kobimacijom.

Ovde ćemo igrati pobedu Nadala i da prvi set ima između 9-12 gemova. Ova kombinacija je dolazila na pet od šest međusobna duela, a kvota je više nego primamljiva.

Predlog za klađenje: Pobeda Nadala i prvi set 9-12 gemova 1,91

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje