četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hubert Hurkač – Rodžer Federer – Najava četvrfinalnog duela

Bližimo se polako kraju Indijan Velsa, a danas u na programu preostala dva četvrtfinalna duela iz muškog dela turnira. Prvo četvrtfinale danas će odigrati Poljak Hubert Hurkač i Švajcarac Rodžer Federer.

Federer za sada igra turnir iz snova. Sve ide po planu, od potrošnje energije, do nešto lakšeg žreba i zaista mi ne vidimo ša može da ga zaustavi. Zasita igra dobro, a to potvrđuju ubedljive pobede nad Govojčikom, Vavrinkom i Edmundom. Sada kada je skinuo taj teret sa leđa zvana 100. titula u karijeri, Federer igra mnogo bolje. Kreće se dobro, servira dobro i to je najbitnije za njegovu igru.

Njegov današnji protivnik takođe igra turnir iz snova. Za Hurkača je plasman u četvrtfinale jednog mastersa najveći uspeh u karijeri. Apsolutno je to zaslužio, jer je dobio neka jaka imena i time pokazao da poseduje kvalitet. Do polufinala su padali Jang, Pui, Nišikori i Šapovalov. Pored igračkog kvaliteta Hurkač je pokazao i pobednički mentalitet, jer je bilo mečeva u kojima je jedna lopta mogla da odluči pobednika.

U neku dublju analizu meča ovde ne treba bespotrebno ulaziti, jer je sve jasno kao dan. Federer je ovde izraziti favorit, i zaista bi čudo bilo kada Federer ne bi prošao dalje. Ovde će iskustvo presuditi, jer za Federera ovakvi mečevi su svakodnevnica, dok se za Hurkača to ne može reći. Sigurno će biti velike nervoze kod njega, jer je ovo najveći rezultat u njegovoj karijeri, a sada ima naspram sebe velikog Federera. To će sigurno uticati na njegovu igru, i on neće pokazati svoj maksimum.

Pored nervoze i velikog protivnika, treba istaći da Federer voli da igra protiv igrača „ovog“ tipa. Kada kažemo „ovog“ tipa mislimo na snažan servis i solidan forhend. Federer kroz celu karijeru ima odlične H2H duele protiv visokih igrača. Trebaće mu malo vremena da pročita protivnikov servis, a kada to uradi onda Hurkač nema šta da traži. U nekim dužim razmenama Federer je nesumnjivo bolji, i u kraćim razmenama Federer je bolji.

Jednostavno sve je na njevogovoj strani, i očekuje se pobeda Federera, a kasnije i Nadala pa da ceo svet uživa u još jednom teniskom klasiku.

Ovde igramo under gemove, jer ponuđena margina traži da Federer napravi brejk po setu što je više nego realno.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje